a

lookartit.com

Έλτον Τζον: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ στο Disney+

Share Post

 

Το πρωτότυπο συναυλιακό γεγονός «Έλτον Τζον: Αποχαιρετιστήρια συναυλία από το στάδιο Ντότζερ» έρχεται σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στο Disney+.

Στις 25 Οκτωβρίου του 1975 πραγματοποιήθηκε η θρυλική εμφάνιση του Έλτον Τζον (Elton John) στο Στάδιο Ντότζερ, μια συναυλία η οποία εκτόξευσε τη φήμη του. Ο Έλτον Τζον ολοκληρώνει αυτή τη διαδρομή 47 χρόνια μετά, επιστρέφοντας στο Στάδιο Ντότζερ, για να μας χαρίσει την τελευταία του παράσταση στη Β. Αμερική. Το πρωτότυπο συναυλιακό γεγονός «Έλτον Τζον: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ» είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Disney+, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 5.30 π.μ. Οι fans του Elton John θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία σαν να βρίσκονται στην πρώτη σειρά της συναυλίας και να παρακολουθήσουν τη μαγευτική παράσταση του Rocket Man από το Στάδιο Ντότζερ.

Οι βραβευμένες με GRAMMY, Dua Lipa, Kiki Dee και Brandi Carlile θα συναντηθούν στη σκηνή του Στάδιου Ντότζερ με την εμβληματική μορφή της μουσικής βιομηχανίας Elton John, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εμφάνισης στη Β. Αμερική, τιμώντας τον ίδιο και τη θρυλική του καριέρα.

Κατά τη διάρκεια της ιστορικής ζωντανής μετάδοσης, διάρκειας τριών ωρών, από την Disney Branded Television, σε παραγωγή της Fulwell 73 Productions και της Rocket Entertainment, ο Elton John θα παρουσιαστεί, όπως δεν τον έχει ξαναδεί ποτέ το κοινό, αποτίνοντας φόρο τιμής στην εμβληματική στιγμή του 1975 που τον εκτόξευσε σε παγκόσμιο θρύλο.

«Το να νιώσω την ενέργεια από τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου, όχι μόνο στο Στάδιο Ντότζερ, αλλά σε όλο τον κόσμο, ενώ θα παρακολουθούν ζωντανά από το σπίτι τους, θα είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό για μένα», δήλωσε ο Έλτον Τζον. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γιορτάσω αυτή τη σημαντική βραδιά σε παγκόσμια κλίμακα. Ελπίζω όλοι να νιώσουν τη δύναμη και τη χαρά που χαρίζει η εμφάνιση σε μια σκηνή τόσο εμβληματική, όσο το Ντότζερ, ακριβώς όπως ένιωσα κι εγώ πριν από σχεδόν 50 χρόνια».

Το πρωτότυπο συναυλιακό γεγονός «Έλτον Τζον: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ» θα τιμήσει μια βραδιά-σταθμό στην ιστορία της μουσικής, καθώς θα εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο στο Στάδιο Ντότζερ, δίνοντας σε περισσότερους από τους 50.000 θαυμαστές που θα βρίσκονται εκεί αλλά και σε αμέτρητους fans παγκοσμίως, τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από τα τελευταία 50 χρόνια.

Αυτή η φαντασμαγορική βραδιά θα αποτελέσει το προοίμιο για το πολυαναμενόμενο, πρωτότυπο ντοκιμαντέρ της Disney «Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend», από τον υποψήφιο για Όσκαρ R.J. Cutler και τον παραγωγό David Furnish, που θα κυκλοφορήσει το 2023. Το «Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend» θα αποτελέσει το επίσημο αφιέρωμα στον Elton John και θα περιλαμβάνει υλικό από πρόβες και συναυλίες των τελευταίων 50 ετών, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, μαζί με αποκλειστικό υλικό από τα προσωπικά του αρχεία και συνεντεύξεις. Στο αφιέρωμα θα προβληθούν επίσης πλάνα από τους τελευταίους μήνες της περιοδείας του, ενώ θα γίνει και μια αναδρομή στα απίστευτα πρώτα πέντε χρόνια της καριέρας του, μεταξύ 1970 και 1975, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Elton κυκλοφόρησε δέκα εμβληματικά άλμπουμ, επτά από τα οποία έφτασαν στο Νο. 1 των billboard charts και τον μετέτρεψαν σε παγκόσμιο φαινόμενο. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε φεστιβάλ και σε κινηματογραφικές αίθουσες πριν γίνει διαθέσιμο στο Disney+.

Το συναυλιακό γεγονός «Έλτον Τζον: Αποχαιρετιστήρια Συναυλία από το Στάδιο Ντότζερ» είναι παραγωγής Fulwell 73 Productions και Rocket Entertainment. Η Fulwell 73 Productions έχει πραγματοποιήσει και καταγράψει μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της μουσικής, όπως το «Elton John’s AIDS Foundation Academy Awards Party», το «Adele: One Night Only», το «Bruno Mars: 24K Magic Live at The Apollo», τα «GRAMMYS» και πολλές ακόμη. Εκτελεστικοί παραγωγοί της Fulwell 73 Productions είναι οι Gabe Turner, Ben Winston, Emma Conway και Sally Wood, η οποία έχει αναλάβει επίσης χρέη showrunner. Για τη Rocket Entertainment, ο Elton John, ο David Furnish και ο Luke Lloyd Davies είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, όπως και ο RJ Cutler. Ο Marc Buhaj είναι αντιπρόεδρος, unscripted και nonfiction περιεχομένου της Disney Branded Television, και η Nicole Silveira είναι αντιπρόεδρος unscripted περιεχομένου της Disney Branded Television.

 

Post a Comment

Digital

error: Content is protected !!